SanIL man asmeniškai inkognito dalyvavimas jokių rūpesčių nekelia

jei nori dalyvauti tai tegul. Labiau panašu, kad čia jam rūpestis begalinis ir be validolio negali matyti jokio mano posto ar net paminėjimo

Aš ja priešiškumo nejaučiu ir kaip sakiau, mielai su juo prie alaus bokalo pasėdėčiau ir padušam paplepėčiau. Jau ne pirmi metai bandau su juo mandagiai bendrauti, net ir santykį kažkokį užmegsti, aišku, kai tu eini link žmogaus, o jis n kartų žada su tavimi fiiškai susidoroti, visur šmeižia, meluoja, tyčiojasi, natūralu, kad nervai kažkada neatlaiko, nes visokia kantrybė turi ribas

štai tu rašei, kad jei kažkas tave daknistų, tu duotum į snukį ir toliau važiuotum. Kiekvienas reaguoja savaip, ir po 10 metų tokio bendravimo, kada jis iš manęs dergėsi, sorry, bet neatlaikė mano kantrybė, tad aš reagavau taip kaip visada reaguoju tokiais atvejais, tiesiog pradėjau žmogų traukti per dantį

nors priešiškumo, ar kažkokių neigiamų jausmų (a la neapykanta, nenoras bendrauti, panieka ar dar kažkas) jam nejaučiu ir nejaučiau

Aš nieko prieš kad jis čia dalyvautų, taip pat nieko prieš, jei jis dalyvautų anmalijoje, tik vienas dalykas: nemoka jis mandagiai, be įžeidinėjimų, be oponentų niekinimo ir be melo bendrauti. Nepastebėjai, kad jis praktiškai visur ir praktiškai su visais susipykęs? Tai kame problema, tame kad jo visi nesupranta, ar tame kad jis nemoka bendrauti?
Žinoma, tu parašysi, ką nors tokio: niekas nesupranta to kuris buvo pagrobtas.
Tada aš atsakysiu: tai kad jis buvo pagrobtas, neleidžia jam dergtis iš kitų.
Suprantu, kad judu bičiuliai ir t.t. kad tu nori jam pagelbėti ir pan. bet tu nieko nepeši, kol jis nepradės mandagiai bendrauti.
Žinai, viskas galėjo būti kitaip, jei jis savo istoriją pateiktų mandagiai ir nepultų kariauti su kiekvienu kuris nors kiek jam paprieštarauja ar juo netiki. Mandagiai bendraudamas jis būtų daug daugiau pasiekęs ir neturėjęs tiek priešų. Kiekvienas žmogus yra laisvas tikėti ar ne, o čia gaunasi: arba tu tiki arba esi debilas

Ir pabaigai: man šitame visame reikale keisčiausia, kad inkognito kariauja kažkokį savo susikurtą karą, kuriame dalyvauja tik jis vienas

Peace